Martorelles ja prepara la seva particular Setmana Santa

Amb l’arribada de la Setmana Santa la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles organitza el seu tradicional programa d’activitats. D’una banda, el passat dissabte 5 de març a la tarda es va realitzar el muntatge del Misteri de Jesús amb la Creu a l’Església de Sant Joaquim del municipi.

La següent activitat és el Nomenament de l’Abanderat d’Honor dels Armats de Martorelles (dissabte 12 de març, 20h) a l’Església de Sant Joaquim. Primerament, el Consiliari de la confraria, Mossén Esteve Sanz, celebrarà una missa pels difunts d’aquesta. Seguidament, tindrà lloc el nomenament de l’Abanderat d’Honor 2016. L’endemà arribarà el torn del Pregó de Setmana Santa (diumenge 13 de març, a les 12h) a la Capella de Sant Domènech de Carrencà. Els assistents podran gaudir d’un aperitiu al finalitzar l’acte.

Imatge de la Processó del Slenci. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la Processó del Slenci. (Foto: Ajuntament)

I finalment, el municipi celebrarà l’acte més popular de la Setmana Santa martorellesenca, la Processó del Silenci (dijous 24 de març, a les 21:15h). El recorregut, de gairebé dues hores de durada, sortirà de la plaça de l’Església cap a l’avinguda Catalunya, el carrer Costa, l’avinguda Piera, els carrers Indústria, Rosari i Agricultura (passatge de les torxes), de nou l’avinguda Piera, Costa, Catalunya i plaça de l’Església fins a la parròquia de Sant Joaquim.

Els elements que surten a la Processó del Silenci desfilaran en aquest ordre: la Creu de Guia, els estandard dels Armats, els Armats de Martorelles, l’Abanderat d’Honor (que enguany és Josep Pérez), les figures biblíques, Jesús amb la Creu (Misteri), la Creu dels Improperis, la Confraria La Santa Espina, els acompanyants de la Mare de Déu dels Dolors (poble), la imatge de la Mare de Déu dels Dolors i els Portants del Sant Crist.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *