L’Ajuntament de Martorelles ha realitzat un vídeo explicatiu del pressupost municipal amb el títol “La fórmula + fàcil d’entendre’l!”. A la peça s’ha prioritzat, especialment, trobar imatges i un vocabulari simple i entenedor per a tothom.

Aquesta iniciativa neix a  proposta de la Comissió de Transparència Municipal, formada per tots els grups polítics municipals,  que va arribar a un acord per buscar nous mètodes que apropin la ciutadania a conceptes i tràmits complicats habituals a l’administració.

L’alcalde, Marc Candela, és qui posa veu i desgrana amb senzillesa les diferents funcions i parts del pressupost. Argumenta que el pressupost municipal és l’eina que té l’equip de govern per gestionar “el que és teu, meu, nostre”, els diners del poble.

Durant el mes d’abril, el vídeo romandrà publicat a la pàgina d’inici de la web de l’Ajuntament (www.martorelles.cat). De tota manera, permanentment, s’hi podrà accedir des del banner -Ajuntament Obert- dins l’apartat “Informació econòmica, financera i pressupost” on també es poden consultar altres dades complementàries per poder fer un exhaustiu seguiment dels comptes municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.