cementiri martorelles

L’obra es va iniciar al mes d’abril del 2014. (Foto: Ajuntament)

L’Ajuntament de Martorelles ha rebut la notificació del Departament de Governació i Economia de la Generalitat referent a l’ingrés de mig milió d’euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) que havia de finançar la meitat del nou cementiri mancomunat de Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

Els diners han servit per desencallar tot el procés de lliurament de l’obra per part de l’empresa adjudicatària. La quantitat que ha ingressat la Generalitat forma part de la subvenció del PUOSC de 2013 per a la construcció de l’equipament.

La falta de recepció de la part que li corresponia a la Generalitat posava la Mancomunitat en una situació complexa a l’hora de pagar les últimes certificacions de l’obra i poder-ne fer la recepció. “Malgrat s’havien enviat les certificacions, no havien ingressat la part corresponent a la Mancomunitat”, apunta Marc Candela, alcalde de Martorelles.

L’obra, iniciada al mes d’abril del 2014, té un cost d’un milió d’euros i està finançada, la meitat, pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i l’altra meitat per la Diputació i els Ajuntaments de Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.