Martorelles signa un conveni amb Som Energia per a l’eradicació de la pobresa energètica

L’Ajuntament de Martorelles ha signat un conveni amb la cooperativa energètica Som Energia per a lluitar davant la pobresa energètica. El consistori martorellesenc és el primer de Catalunya i de l’Estat espanyol en signar aquest tipus d’acord amb una empresa comercialitzadora d’energia.

400x400Amb aquesta iniciativa, quan una persona o família en una situació econòmica difícil no pugui fer front als rebuts energètics i la companyia li talli la línia elèctrica, Som Energia es farà càrrec del seu subministrament elèctric amb el compromís de no patir talls d’energia elèctrica. L’Ajuntament, per la seva part, es farà càrrec dels rebuts no pagats i els repercutirà després a la persona/família afectada quan aquesta pugui fer front al pagament.

Alhora, Som Energia i Ajuntament duran a terme diferents accions al domicili d’aquestes persones o famílies per tal de reduir el seu consum elèctric. D’aquesta manera, Martorelles aconseguirà que cap persona/família del municipi quedi sense subministrament elèctric, sobretot els mesos d’hivern que és quan més consum es produeix.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *