Maxchief Europe, empresa amb magatzem a Llinars del Vallès, llança Zown Selection for Events, una col·lecció formada per un total de nou models diferents de cadires apilables per esdeveniments que Maxchief distribuirà per complementar la gamma de taules i cadires plegables que fabrica. Zown Selection for Events inclou també una gran varietat de models i colors de fundes, coixins i llaços decoratius per vestir les nou cadires.

Maxchief-Zown Selection for EventsLes cadires seleccionades en aquesta col·lecció són versions fabricades en resina de dissenys clàssics que des de finals del S.XVIII i fins a principis del S.XXI es fabricaven en fusta o d’altres materials. Les noves versions són monoblocs principalment d’injecció de polipropilè reforçat amb fibra de vidre o bé de policarbonat. Aquestes resines converteixen aquells dissenys clàssics en productes molt lleugers, resistents als impactes i aptes per a ús a l’exterior.

Un dels models clàssics revisats és el de les cadires Medallón dissenyades el 1769 per Louis Delanois, decorador de Louis XVI. Un altre és el de la cadira Chiavarina dissenyada el 1807 per Giuseppe Gaetano Descalzi a la localitat de Chiavari (Ligúria, Itàlia). Descalzi va desenvolupar una cadira molt lleugera i sembla que inspirant-se en una altra cadira francesa de l’estil del Primer Imperi Francès de Napoleó Bonaparte. També s’ha revisat el model de les cadires de l’industrial nascut a Viena Michael Thonet, pioner en la fabricació de cadires de fusta corbada. Finalment la col·lecció Zown Selection for Events de Maxchief també inclou models inspirats en les cadires en metall i pell dels anys vuitanta.

Per cada cadira s’han desenvolupat diferents tipus de fundes amb seient encoixinat. La varietat de fundes, llaços i colors complementa la gamma de taules i cadires plegables fabricades per Zown.

MAXCHIEF EUROPE

Maxchief Europe és una companyia que comercialitza mobiliari plegable fabricat amb acer i polietilè. Creada el 2008, Maxchief Europe és una societat de capital mixte espanyol-taiwanès participada pels socis fundadors Pep Garcia i Joan Chavarria i per Maxchief Investments Ltd, un holding d’origen taiwanès amb fàbriques al sud de Xina: Dongguan (65.000 m²) i Zhuhai (190.000 m²).

Des de la seva seu central a Barcelona, Maxchief Europe actua en tres àmbits. Primer, amb oficina comercial per un total de 80 països. Segon, com a departament de màrqueting, disseny i innovació del Holding. Tercer, com a magatzem regulador per a Europa mitjançant la seva plataforma logística de 5.000 m² a la província de Barcelona.

Des d’Àsia, Xina aporta el seu potencial productiu i les seves modernes infraestructures, mentre que Taiwan gestiona la capacitat de gestió d’un equip directiu amb formació internacional, experimentats en obtenir alta productivitat en fàbriques equipades per a la producció massiva amb sistemes d’última generació.

Maxchief Europe comercialitza els seus productes sota dues marques: Zown, dirigit al sector professional, hostaleria i col·lectivitats; i Newstorm pensat per a la llar i comercialitzat a la gran distribució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.