Medalla centenària per a la lliçanenca Antonia Moruno

L'Antonia acompanyada de la seva filla i les autoritats assistents. (Foto: Ajuntament)

L’Antonia acompanyada de la seva filla i les autoritats assistents. (Foto: Ajuntament)

Una representant de la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’alcalde, Ignasi Simón,  el regidor de Benestar i Família, Fran Sánchez, i la regidora de Gent Gran, Mariona Pedrerol, es van traslladar el 13 de gener a la residència Bell Indret del municipi, per retre homenatge a Antonia Moruno, una àvia lliçanenca que el passat 1 de desembre va fer 100 anys.

La representant de la Generalitat li va lliurar la medalla centenària “Cent Anys de Vida” i la va felicitar en nom de la institució. Per la seva part, l’Ajuntament li va fer lliurament d’un ram de flors.

L’Antònia, emocionada, va estar acompanyada de la seva filla i de professionals i usuaris de la residència, que no es van voler perdre aquest moment.

Antonia Moruno Gómez va néixer a Valldetorres (Badajoz) l’1 de desembre de 1915. Té estudis primaris. Enviudà l’any 2001. Va tenir dues filles: la Manuela (que va morir l’any 2007) i l’Andrea. Té 5 néts i 3 besnéts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *