Parada d'autobús de Vallromanes. (Foto: Ajuntament)

Parada d’autobús de Vallromanes. (Foto: Ajuntament)

A partir del 12 de setembre, els veïns de Vallromanes podran anar a Granollers, passant per Vilanova del Vallès, en autobús en la franja del migdia. Fins ara, el servei quedava interromput des de les 14 h fins a les 17 h.

L’autobús en direcció a Granollers iniciarà el recorregut els dies feiners a les 7.10 h des de l’avinguda Can Galvany, es dirigirà a Vilanova del Vallès, on farà dues parades (Can Duli i Mogent-Palma), i continuarà cap a la capital del Vallès Oriental, on s’aturarà a Palou i a l’estació d’autobusos (el primer trajecte, el que surt a les 7.10 h, finalitzarà el recorregut a l’hospital de Granollers).

En direcció a Granollers, l’autobús farà un trajecte per hora els dies feiners des de les 7.10 h fins a les 21.20 h. L’hora de sortida s’ha fet coincidir amb els horaris d’entrada als centres escolars i de sortida del tren de rodalies en direcció a Barcelona des de l’estació Granollers Centre.

L’ampliació d’horari es produeix després de diverses reunions de la regidora de Mobilitat, Mariluz Muñoz, i de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès amb la Generalitat.

Per consultar els horaris aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.