Més de 200 persones participen en projectes de Creu Roja a Granollers

creu rojaDurant els sis primers mesos de l’any, 178 persones s’han incorporat al projecte de Club de feina i s’han realitzat un total de 944 atencions individualitzades. Pel que al projecte d’itineraris d’inserció sociolaboral, fins al moment hi participen una seixantena de joves d’edats compreses entre els 18 i 30 anys.

Algunes de les activitats més destacades d’aquest període han estat la realització d’un curs de Cambrer/a de sala, un curs d’Atenció al Client (amb un mòdul en anglès) i diferents tallers per a millorar les competències i habilitats personals i socials dels participants.

Pel que fa al nombre d’insercions, es tenen comptabilitzades aproximadament prop d’una vintena de contractes, encara que la qualitat d’aquests sigui baixa, amb durades contractuals de dies o pocs mesos o amb jornades a temps parcial.

A partir de mitjans del mes de setembre, el Club de feina seguirà obert tots els dilluns de 10 a 12h i es reprendran diferents activitats formatives i d’orientació individual i grupal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *