1a Caminada Solidària 3

El diumenge 28 de desembre al matí va tenir lloc la 1a Caminada Solidària organitzada pel Club Ciclista de Corró d’Amunt amb l’objectiu de recollir aliments de primera necessitat per destinar-los a Càritas, ONG que s’encarrega de donar-los a les persones més desfavorides.

1a Caminada Solidària 1

Els assistents van respondre a la crida i van omplir de productes alimentaris les caixes que havia instal·lat l’organització.

Un total de 251 persones es van apuntar a la caminada de gairebé 11 km de distància amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. A banda d’aportar els 2 euros de la inscripció que donaven dret a l’avituallament i a la xocolata desfeta amb melindros de l’arribada, els assistents van respondre a la crida i van omplir de productes alimentaris les caixes que havia instal·lat l’organització.

Segons Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d’Amunt, el dilluns encara hi va haver gent que va portar aliments a la zona esportiva. Tal com va anar aquesta activitat, Mauri es mostra convençut que l’any vinent la tornaran a fer.

Parel·lelament a aquesta activitat, el Consell del Poble de Corró d’Amunt també va fer una recollida d’aliments a les Antigues Escoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.