"Horror circus", es titulava el 6è Passatge del Terror.

“Horror circus”, es titulava el 6è Passatge del Terror.

El Passatge del Terror de Corró d’Amunt, una cita popular a la comarca en aquestes dates, suma seguidors en cada nova edició. Enguany ha acumulat més de 3.000 visitants que, atrets pel terror, han passat per les Antigues Escoles les nits d’entre el divendres 31 d’octubre i el diumenge 2 de novembre. La companyia Milnotes, organitzadora del passatge juntament amb l’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt, ha ambientat aquest sisè any de passatge en el món del circ.

Per a fer l’espera més amena, els visitants que feien cua per entrar podien veure els espectacles d’un grup de ballarines i acròbates “diabòliques”, que actuaven ininterrompudament a l’exterior. Mentrestant l’organització servia botifarres, castanyes, moniatos i brou, la part més tradicional catalana de la nit.

Dins al passatge, passadissos estrets, llums intermitents i personatges embogits creaven l’ambient terrorífic de l’esdeveniment. La idea del passatge és de Xavier Monells, i la direcció artística és de Joan Garrido, tots dos membres de la companyia Milnotes i coordinadors de l’equip de 40 persones implicat en el muntatge del popular “túnel” del terror.

A banda del passatge també es va fer el cinquè concurs de carbasses. Les carbasses participants havien d’exposar-se a l’entrada del pati de les escoles. Vint d’aquestes van ser premiades segons tres categories: grandària, bellesa natural i decoració. Els guanyadors van rebre vals de compra de diferens botigues del municipi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.