Més de 50 comerços de Sant Celoni ja són respectuosos amb el medi ambient

Més de 50 comerços del municipi s’han adherit a la Xarxa local de comerços respectuosos amb el medi ambient i de qualitat de Sant Celoni, que es va iniciar ara fa un any.

La Xarxa serveix, d’una banda, per assolir uns millors resultats pel que fa a la gestió de residus i la recollida selectiva i, de l’altra, per garantir el dret dels consumidors i consumidores a comprar seguint criteris de respecte vers l’entorn. La cinquantena de comerços adherits fins ara s’han compromès a reduir el consum de bosses de plàstic i els embalatges d’un sòl ús i promocionar l’ús del cabàs o el carret de la compra; recollir selectivament les diferents fraccions de residus i utilitzar adequadament els diferents contenidors; promocionar la venda a granel, els productes ecològics o locals, i promoure l’ús de productes reciclats.

Aquells comerços que estiguin interessats en afegir-se a aquesta Xarxa local i respectar el medi ambient i la qualitat de Sant Celoni, només s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Territori mitjançant el telèfon 93 864 12 15 o el correu electrònic territori@santceloni.cat

One Response to Més de 50 comerços de Sant Celoni ja són respectuosos amb el medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *