Més de 600 persones a la presentació de la llista del PSC de Parets

Un selfie multitudinari de tota la candidatura des de l'escenari va posar el punt final a l'acte. (Foto: PSC)

Un selfie multitudinari de tota la candidatura des de l’escenari va posar el punt final a l’acte. (Foto: PSC)

El pavelló municipal d’esports Joaquim Rodríguez es va omplir diumenge de gom a gom amb motiu de la presentació oficial de la candidatura del PSC de Parets per a les eleccions municipals del 24 de maig. En el marc d’una arrossada popular, més de 600 persones van donar-se cita per acompanyar l’alcalde i candidat a la reelecció Sergi Mingote.

Un dels moments més emotius de la trobada va ser l’estrena del tema musical “M’agrada Parets”, compost pel músic Ernesto Briceño, interpretat en directe, que va fer saltar i vibrar el públic assistent i que serà la sintonia de tota la campanya dels socialistes a Parets.

L’acte també va comptar amb la presència de l’exalcalde de Parets i membre de la candidatura, Joan Seguer, i de l’alcalde de Canovelles i també candidat a la reelecció, Josep Orive. Durant la seva intervenció, Seguer, va elogiar la tasca feta per Mingote durant aquests quatre anys. “Quan et vaig passar el relleu, et vaig dir les dues coses que sempre ha d’acomplir un bon alcalde: ser honest i un treballador incansable, les dues les has superat amb escreix”, va afirmar emocionat Seguer.

Durant la seva intervenció, Orive va posar èmfasi en la difícil situació que han viscut i viuen les administracions locals i, en especial, els ajuntaments, que fan costat a molts veïns i veïnes que ho passen molt malament. “Els ajuntaments socialistes han donat la cara a la crisi i han prioritzat les polítiques socials, per això Mingote i el PSC són la millor opció per a Parets”, va concloure.

El mateix Mingote va ser l’encarregat de presentar un per un els 24 membres que configuren la candidatura socialista per als propers comicis locals. Cadascun d’ells va dir perquè els agrada Parets. “Es tracta d’una candidatura on es combina l’experiència amb la renovació, plural, on tenim gent de totes les edats, procedent de diferents àmbits professionals i compromesa amb Parets”, va sintetitzar Mingote.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *