Organitzada pel Club Atletisme Canovelles, la marxa popular més esperada pels veïns va tornar a ser un èxit de participació amb 810 inscrits, el passat diumenge 2 de novembre.

3Com cada any, a les 9 del matí l’alcalde va donar el tret de sortida a la caminada, al bosc de Ca la Tona. Una marxa que oferia als participants dos possibles recorreguts (de 10 km o de 15 km) i tres avituallaments per reposar forces: el primer amb aigua, el segon amb fruits secs i xocolata i el tercer amb aigua i taronja. Aquest any l’organització va decidir no regalar obsequis i abaratir la marxa, que tenia una quota d’inscripció de només 5 €.

A la caminada, a més de canovellins i canovellines, van participar caminadors de Granollers, les Franqueses, Cànoves, Sant Feliu de Codines, Parets, Mataró, Sant Martí de Centelles, Mollet, Cardedeu, Collbató, Sentmenat, Montornès, Terrassa, Badalona, Lliçà, Barcelona, Castellar, Hostalirc, Cerdanyola, Sant Andreu de Llevaneres, entre d’altres municipis.

A l’arribada, els participants van rebre un entrepà de botifarra amb un refresc i van participar en el sorteig de 300 articles esportius. Els primers classificats, com cada any, van ser atletes del Club Atletisme Canovelles, que van tornar a ocupar les primeres posicions. Destaquen també el s joves del club Iker Prados i Pol Guillén, de només 8 anys, que van fer la Marxa de 14 km en un temps d’1 h i 36 minuts.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.