Més d’un centenar d’emprenedors, autònoms i empresaris però també treballadors interessats en millorar les seves habilitats i capacitats professionals, han participat a l’oferta formativa subvencionada que Pimec Vallès Oriental ha desenvolupat durant aquest 2014. En total, han estat 10 els cursos que s’han impartit des de la territorial de l’organització en aquesta comarca amb l’objectiu d’aportar coneixements i eines destinades a millorar les competències i actualitzar els coneixements per aportar un valor afegit a l’empresa.

La programació dels cursos s’ha dissenyat a partir de les necessitats formatives i de reciclatge detectades entre el teixit empresarial i, és en aquest sentit, que s’ha prioritzat l’àrea relacionada amb els idiomes, d’una banda, i el desenvolupament d’habilitats a diferents nivells, de l’altra. A aquests dos eixos s’hi han sumat accions formatives de gestió de recursos humans i màrqueting i vendes. El president de Pimec Vallès Oriental, Vicenç Paituví, considera “clau posar a l’abast d’empresaris i treballadors aquelles eines que aportin els coneixements necessaris per tal de tenir persones preparades amb perfils professionals molt especialitzats que avui dia són tan imprescindibles per poder ser competitius”. En aquest sentit, Vicenç Paituví ha afegit que l’organització seguirà que plantegi el territori i es treballarà per donar-hi resposta.

Els cursos que s’han impartit dins de l’apartat de desenvolupament d’habilitats han abastat àmbits com el personal branding, la gestió del temps, parlar eficaçment en públic, la gestió d’equips o la conducció eficaç de les reunions. En l’apartat dels idiomes, els assistents han pogut obtenir nocions d’alemany i de rus. Finalment, els vessants sobre màrqueting i vendes i recursos humans s’han centrat en la gestió del màrqueting online, d’una banda, i la gestió de nòmines i Seguretat Social, per l’altra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.