Més de 600 cantaires dels 15 centres participants es reuniran dissabte 20 de desembre per cantar nadales en una nova edició solidària amb la Marató de TV3

2 Cantada Nadales 2013 (2)Les famílies de les AMPA de les escoles ompliran un any més els carrers i places de Granollers amb la tradicional Cantada de Nadales, el proper 20 de desembre. L’activitat, que enguany arriba a la 12a edició, es torna a més a impregnar de solidaritat i proposa recaptar fons per a la Marató de TV3, dedicat a les malalties del cor, a través de les mateixes AMPA i del públic assistent que hi vulgui col·laborar durant el recorregut.

Una cantada solidària multitudinària que, enguany, reunirà més centres educatius que mai. D’educació primària, hi participaran les escoles Jardí, Pereanton, Salvador Llobet, Salvador Espriu, Ferrer i Guàrdia, Granullarius, Mestres Montaña i Lledoner; d’educació secundària, l’Institut Carles Vallbona -que cantarà amb l’escola Joan Solans- i l’Antoni Cumella; i d’educació infantil, les tres escoles bressol municipals, que cantaran per primer cop a la cantada de forma conjunta. També les famílies de l’escola Montserrat Montero s’han volgut sumar a la iniciativa amb tres peces musicals. S’ha fet extensiva, així, l’activitat nadalenca a tots els àmbits educatius de Granollers: les escoles bressol, les escoles de primària, de secundària i d’educació especial. En total s’espera que més de 600 cantaires participin a l’edició d’enguany, en una activitat que es consolida com una de les més participatives i multitudinàries de les festes de Nadal a Granollers.

Les AMPA es trobaran a les 17.30 h a la plaça Maluquer i Salvador per iniciar els seus respectius recorreguts per la ciutat i cantar als diferents punts assignats per l’organització. A les 18.30 h, els cantaires es trobaran a la plaça de l’Església per fer la cançó final conjunta, Ara és Nadal, de Lexu’s, el grup catalanoandorrà, amb seu a Tàrrega, que ha convertit aquesta peça en una de les més populars del seu repertori.

La professora de música Anna Farrés dirigirà aquest any l’actuació final, que comptarà, un any més, amb la col·laboració pel que fa a la part acústica del grup d’estudiants del curs d’Il·luminació i So. A més, l’AV Granollers Centre tornarà a oferir als assistents brou calent a la plaça de l’Església, abans i després de la cantada. Com en les passades edicions, el brou se servirà en gots reciclats que s’hauran de portar de casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.