Un cop aprovat el reglament de la 9ª Assemblea Comarcal d’ICV Vallès Oriental, el passat dijous 21 de gener es va obrir el procés per tal que les candidatures que volguessin optar a la co-coordinació comarcal poguessin presentar un mínim de deu avals per poder concorre al procés de primàries.

La candidatura formada per Mireia Marín de Mollet del Vallès i Jordi Manils de Montmeló (actual coordinador comarcal d’ICV Vallès Oriental) ha estat l’única candidatura presentada amb l’aval de 66 militants.

ICV Vallès Oriental ha adaptat la figura de la co-coordinació, que és un mandat nacional, al terreny comarcal posant-se així al dia amb les figures que ja existeixen a nivell nacional.

El dimecres 3 de febrer l’executiva comarcal es reuneix per proclamar les candidatures, debatre el Document Polític i aprovar el Document de Balanç dels darrers quatre anys. Des del dilluns 15 de febrer fins al dilluns 22 del mateix mes tindran lloc les votacions per a la candidatura presentada i finalment, l’equip de co-coordinació serà nomenat el dimecres 24 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.