Quan encara ressona l’eco de la seva actuació al Central Park de Nova York (SummerStage), com a equador d’una gira que ha recalat a festivals com Primavera Sound, Vida, Pròxims o Arenal, Mishima torna a la proximitat del teatre per continuar presentant el seu nou àlbum. 

MISHIMA_webEnregistrat a Black Box, un estudi situat a la regió d’Anjou –a la vall del Loira, a França–, amb coproducció de Peter Deimel (The Kills, The Last Shadow Puppets o Anna Calvi), L’ànsia que cura conté una dotzena de cançons que segueixen el camí cada cop més adult i perfeccionista del grup.

Desprès de tres discos amb l’asturià Paco Loco com a còmplice, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), el grup confirma que han crescut en directe al llarg d’aquest quinze anys.

L’ànsia que cura ha significat un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet aquí. Una cursa de fons que es va iniciar amb Lipstick traces (2000) i The fall of public man (2003), va redescobrir el català amb Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), i ens ha regalat capítols tan memorables com Set tota la vida (2007),  Ordre i aventura (2010) i L’amor feliç (2012).

Divendres 6 de febrer, a les 21:00h.

FITXA ARTÍSTICA

Veu i guitarra, David Carabén
Teclats, Marc Lloret
Guitarra, Dani Vega
Baix, Xavi Caparrós
Bateria, Alfons Serra

Leave a Reply

Your email address will not be published.