Mollet cedeix un espai per a la Botiga Solidària de Càritas

Arran del conveni de col·laboració al que han arribat l’Ajuntament i Càritas Parroquial de Mollet, l’entitat podrà desenvolupar el programa de roba solidària amb el suport del consistori molletà.

L’acord comporta que l’Ajuntament de Mollet i Càritas treballin conjuntament  per reformular el servei de rober en el de botiga solidària. L’objectiu és aconseguir un servei més integrador adreçat a les persones amb pocs recursos per tal que puguin adquirir roba en molt bon estat a preus molt assequibles. Així mateix, també s’oferirà una activitat de formació pràctica en la que les persones que hi participin puguin realitzar arranjaments a les peces de roba.

Amb la cessió d’aquest local, situat al carrer Església 21, Càritas podrà desenvolupar aquest projecte de botiga solidària de roba per un període inicial de quatre anys. El conveni també comporta la creació d’una comissió de seguiment entre l’Ajuntament i Càritas per vetllar pel bon desenvolupament del projecte.

Al marge d’aquest acord de col·laboració, la coordinació entre l’Ajuntament i Càritas Parroquial és continua. L’entitat té com a finalitat combatre la pobresa i l’exclusió social realitzant un treball d’atenció social a persones en situació de vulnerabilitat. Entre d’altres programes, desenvolupa el de servei de rober adreçat als col·lectius de risc de Mollet. Des de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mollet es deriven a aquest servei persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

3 Responses to Mollet cedeix un espai per a la Botiga Solidària de Càritas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *