Mollet celebra la 23a Festa de l’Esport al Carrer

El proper diumenge 17 de maig, l’Ajuntament de Mollet organitza la 23a Festa de l’Esport al Carrer. Durant la jornada hi haurà activitats esportives obertes a tothom a l’avinguda de la Llibertat.

Fotografia 1El programa d’activitats, d’11 a 14 hores, inclou diferents estacions esportives, de tipus lúdic, amb modalitats com l’atletisme, el futbol, el bàsquet, el minigolf, el ciclisme i els escacs, juntament amb un circuit d’educació viària, entre d’altres. La majoria d’activitats estan pensades per a infants de 6 a 12 anys, tot i que en moltes d’elles hi poden participar acompanyats per la família.

En el marc d’aquesta 23a Festa de l’Esport al Carrer, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Policia Municipal, Decathlon i Radical i les següents entitats esportives: Club Patinatge Artístic Mollet, Club d’Escacs Mollet, Club 2002 Mollet de Tennis Taula, Club Tennis Mollet, UD Molletense, Mollet Hoquei Club, Club Ciclista Mollet, Club Ciclista Plana Lladó, Unió Futbol Sala Mollet i el Club Atlètic Mollet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *