Representants d'entitats esportives locals. (Foto: Ajuntament)

Representants d’entitats esportives locals. (Foto: Ajuntament)

Mollet del Vallès ha estat nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2017. Un dels arguments que esgrimeix l’Association European Capitals and Cities of Sport Federations (ACES Europe) per haver escollit Mollet és el fet que es tracti d’un bon exemple a l’hora de fer de l’esport un instrument de salut, d’integració i de respecte, i aquests, afegeix el comunicat, són justament els objectius d’ACES Europe.

A l’hora d’atorgar aquest reconeixement, l’Associació també ha tingut en compte els més de 5.000 esportistes federats que hi ha a la ciutat, la trentena d’associacions esportives i els diferents projectes municipals per promoure l’exercici i la salut.

Des de les entitats, els seus representants, han parlat d’orgull, d’un repte engrescador i del benefici que comportarà a la pràctica esportiva de la ciutat.

De moment, el fet que Mollet hagi estat escollida, li dóna una major visibilitat a nivell europeu i comporta que formi part de la xarxa de ciutats de l’esport més important d’Europa, el que també servirà per compartir experiències amb aquestes ciutats.

El proper 16 de novembre, Mollet rebrà oficialment el reconeixement en el marc de la Gala dels premis ACES Europe que acollirà el Parlament Europeu.

One Response

  1. María Martín

    Mollet se ha convertido en una ciudad de aparador: el equipo de gobierno vive más de cara al exterior que hacia adentro. Sólo hay que ver cómo está todo.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.