Mollet commemora el Dia Internacional de la Dansa

diadeladansa2015_cartell copiaEl 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa. Un any més, a Mollet, el programa d’activitats compta amb la implicació i participació de les diferents escoles de dansa de la ciutat, en una demostració que aquesta disciplina artística està ben viva a Mollet.

Així, el proper dimecres al matí (de 10.30 a 12 h), es repetirà per tercer any consecutiu l’activitat “Les escoles ballen danses del món i sardana molletana”, en què l’alumnat de 4t de primària de totes les escoles de primària de Mollet i l’EEE Can Vila ballarà danses tradicionals catalanes i de la resta del món. A més, es realitzarà la lectura del manifest.

A la tarda, el Parc de les Pruneres (18.30 h) tornarà a ser l’escenari central del Dia de la Dansa, amb la lectura del manifest a càrrec de l’escola de dansa La Tramolla, i les actuacions de diverses escoles de dansa de Mollet:

– L’Escola Municipal de Dansa

– L’Escola de Ball de Saló Dandi

– Dance Mollet

– La Tramolla

– Escola Isabel Farrés

– Nímbols

– SQS Team Crew

A més, de 19.30 a 21.30 h es podrà gaudir, sota inscripció prèvia, del taller “El cos que es mou”, dirigit per Esther Freixa i organitzat per CRA’P pràctiques de creació i recerca artística.

Dijous a la tarda, tindran lloc dos espectacles organitzats per l’Ajuntament en col·laboració amb CRA’P pràctiques de creació i recerca artística. El primer, a les 20 hores, Desplegat, a càrrec de Diana Gadish, un espectacle en procés de creació de clown i dansa. El segon, a les 21 hores, Portal de Núria Guiu, una proposta de dansa i música.

Activitats Dimecres 29

De 10.30 a 12 h

Parc de Can Mulà

Les escoles ballen danses del món i sardana molletana i lectura del manifest

18 h

Parc de les Pruneres

Dia Internacional de la Dansa: Lectura del Manifest i actuacions de les escoles de dansa de la ciutat

Activitats Dijous 30

20 h

Pati del Teatre Can Gomà

Desplegat de Diana Gadish

21 h

Teatre Can Gomà

Portal de Núria Guiu

One Response to Mollet commemora el Dia Internacional de la Dansa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *