El govern municipal ha anunciat que a la propera sessió plenària, que se celebrarà el dia 27, presentarà unes ordenances i preus públics marcats per un “clar esforç de congelació de la factura fiscal, i un caràcter social que prioritza els criteris de renda”. Això significa la congelació dels impostos, l’increment de bonificacions per a les famílies més castigades per la crisi i mesures per facilitar l’activitat econòmica i la creació d’ocupació.

CONGELACIÓ DE LA FACTURA FISCAL

Segons el govern municipal, en l’actual context de greu crisi econòmica la proposta d’ordenances i preus públics fa un gran esforç d’equilibri entre els recursos públics i la situació econòmica de les famílies, prioritzant el compromís amb les persones i el balanç social davant el pur balanç econòmic.

BONIFICACIONS I MESURES PER AFAVORIR L’OCUPACIÓ

El govern municipal proposarà una ampliació de les bonificacions segons la renda familiar per tal de donar suport a totes les persones amb més dificultats a més d’introduir modificacions a les ordenances per facilitar els pagaments fraccionats.

D’altra banda, segons informen, “amb l’objectiu de donar suport a les empreses també s’introdueixen mesures que afecten a les taxes vinculades amb activitats econòmiques per tal d’afavorir l’activitat empresarial i comercial de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.