A partir del proper 20 de novembre, l’Ajuntament de Mollet contractarà 18 persones dins el Programa Treball i Formació 2014, adreçat a persones aturades, a partir de 30 anys i que hagin exhaurit la prestació de l’atur.

El programa combina un contracte de 6 mesos (fins al mes d’abril de 2015) a jornada completa i formació professionalitzadora (90-100 hores) que s’haurà de portar a terme dins la jornada laboral.

Les 18 persones contractades treballaran en diferents serveis municipals i desenvoluparan 7 projectes que beneficien la ciutat de Mollet en els següents àmbits:

  • Administració i gestió
  • Comerç i màrqueting
  • Agrària
  • Serveis socioculturals i a la comunitat

Des de l’Empresa Municipal de Formació i Ocupació (EMFO) es farà seguiment dels participants i tasques de tutorització alhora que es treballarà amb les empreses del territori per facilitar la inserció laboral.

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet s’adhereixen als diferents programes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per afavorir la reducció de l’atur i contribuir que els ciutadans de Mollet es formin i trobin feina. Així, el Programa Treball i Formació s’adreça a persones aturades, prioritàriament a partir de 30 anys que hagin exhaurit la prestació de l’atur.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.