Mollet destina 100.000 euros a millores a les escoles

L’Ajuntament de Mollet ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora en diversos centres educatius públics. Enguany s’han destinat prop de 100.000 euros i s’han fet actuacions a un total de 14 centres.

Al llarg del curs i durant les vacances d’estiu s’han fet una trentena d’actuacions en 14 centres educatius públics, entre els quals hi ha escoles de primària, escoles bressol i el centre de formació d’adults. Es tracta d’actuacions que milloren la funcionalitat i el dia a dia dels centres.

D’entre els diferents treballs realitzats aquest any, destaca l’arranjament dels vestidors i el fals sostre del menjador de l’Escola Joan Abelló; la reparació de les portes de Col·legis Nous; l’arranjament de l’àrea de jocs infantils, el tendal i les portes de Can Besora; l’arranjament del sostre i la substitució de finestres a l’Escola Salvat Papasseit; substitució i millores de la caldera a les escoles Nicolás Longaron i Princesa Sofia; reparació de les escales del pati infantil de l’Escola Sant Vicenç; la reparació de la teulada i els canals pluvials de l’Escola de Can Vila; i l’arranjament de la teulada i del paviment de l’entrada de l’Escola Sant Jordi.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat és qui té la competència per fer i finançar les obres i actuacions de reforma ampliació o adequació dels centres educatius. Tot i això, segons l’equip de govern, des de l’any 2008, “tret d’alguna actuació puntual, no està finançant les obres necessàries per al bon manteniment de les escoles de Mollet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *