L’Ajuntament de Mollet ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora en diversos centres educatius públics. Enguany s’han destinat prop de 100.000 euros i s’han fet actuacions a un total de 14 centres.

Al llarg del curs i durant les vacances d’estiu s’han fet una trentena d’actuacions en 14 centres educatius públics, entre els quals hi ha escoles de primària, escoles bressol i el centre de formació d’adults. Es tracta d’actuacions que milloren la funcionalitat i el dia a dia dels centres.

D’entre els diferents treballs realitzats aquest any, destaca l’arranjament dels vestidors i el fals sostre del menjador de l’Escola Joan Abelló; la reparació de les portes de Col·legis Nous; l’arranjament de l’àrea de jocs infantils, el tendal i les portes de Can Besora; l’arranjament del sostre i la substitució de finestres a l’Escola Salvat Papasseit; substitució i millores de la caldera a les escoles Nicolás Longaron i Princesa Sofia; reparació de les escales del pati infantil de l’Escola Sant Vicenç; la reparació de la teulada i els canals pluvials de l’Escola de Can Vila; i l’arranjament de la teulada i del paviment de l’entrada de l’Escola Sant Jordi.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat és qui té la competència per fer i finançar les obres i actuacions de reforma ampliació o adequació dels centres educatius. Tot i això, segons l’equip de govern, des de l’any 2008, “tret d’alguna actuació puntual, no està finançant les obres necessàries per al bon manteniment de les escoles de Mollet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.