L’Ajuntament destinarà més de 200.000 euros per ajuts de menjador escolar. Aquests ajuts seran possibles gràcies a l’esforç del govern municipal que ha ampliat aquesta partida en el pressupost municipal per poder ajudar a les famílies que, en temps de crisi, necessiten més que mai aquest tipus d’ajuts.

La Generalitat, a través del Consell Comarcal ha concedit, en una primera assignació un total de 429 ajuts per menjador escolar del total de 696 peticions que complien els requisits per demanar l’ajut.

Donat que la Generalitat ha reduït, a través de les seves bases, el nombre d’ajuts i el seu import econòmic, el consistori molletà ha ampliat el seu pressupost per poder donar aquests tipus d’ajuts complementant beques menjador, d’una banda, i concedint aquests ajuts a nens i nenes que, tot i que complien els requisits, la Generalitat no els hi ha concedit per manca de pressupost. En total són 317 ajuts per un import superior als 200.000 euros.

ESCOLES BRESSOL

D’altra banda, l’Ajuntament també concedeix ajuts per a nens i nenes de les escoles bressol. Concretament, ha ampliat aquest tipus d’ajuts respecte el curs passat, passant de 66 a 73 ajuts per un import superior als 160.000 euros.

One Response

  1. Miguel R.

    Igualito, igualito que en les Franqueses, donde se jactan de tener más de 2 millones de euros de superávit. Hay políticos y políticos. Y mejor ejemplo que éste, ninguno.