Mollet és referent en serveis municipals d’ocupació i emprenedoria

l’Oficina d’Afers Exteriors de la Generalitat recomanés als representants polítics i tècnics danesos l’Ajuntament de Mollet com a exemple de referència en aquests àmbits. (Foto: Ajuntament)

L’Oficina d’Afers Exteriors de la Generalitat ha recomanat als representants polítics i tècnics danesos l’Ajuntament de Mollet com a exemple de referència. (Foto: Ajuntament)

Una delegació de la ciutat danesa de Køge ha visitat Mollet del Vallès per conèixer de primera mà les polítiques d’ocupació i emprenedoria del consistori, després que l’Oficina d’Afers Exteriors de la Generalitat recomanés als representants polítics i tècnics danesos l’Ajuntament com a exemple de referència en aquests àmbits.

La delegació danesa està formada per representants polítics i gerencials de la ciutat de Køge en l’àmbit d’Empresa i Ocupació. En primer lloc han estat rebuts per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i posteriorment s’han reunit amb el regidor de Formació i Iniciatives Empresarials, Josep Ramon Bertolin qui, acompanyat de responsables tècnics municipals, ha explicat l’estratègia a nivell local que es desenvolupa a Mollet per tal de lluitar contra l’atur i fomentar l’emprenedoria i l’activitat empresarial.

Posteriorment han tractat temes vinculats amb estratègies a nivell internacional i en aquest sentit se’ls hi ha explicat tot el que conforma l’Associació Àmbit B30, que actualment presideix l’alcalde de Mollet. Finalment, aquesta delegació danesa ha visitat l’espai rural de Gallecs com exemple de espai protegit mediambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *