Mollet exporta el seu model municipal d’atenció als discapacitats

La Universitat de Kyoto va convidar fa unes setmanes l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) de l’Ajuntament de Mollet per participar en un simposi sobre l’educació inclusiva de persones amb discapacitat.

La gerent de l’IMSD, Montserrat Tarrés, va ser l’encarregada d’exposar el servei integral que ofereix l’Ajuntament de Mollet en serveis municipals d’educació especial i integració social.

imsd_japo_simposiEl simposi tractava específicament sobre l’educació per a nens amb discapacitat en països de parla hispana i prové d’un treball de recerca internacional que inclou països asiàtics, europeus i d’Amèrica Llatina. En concret, el treball estudia com avança la integració a través de la educació i quins problemes hi ha en els diferents països.

L’any 2012, un grup d’aquests professors ja va venir a Mollet per conèixer de primera mà l’experiència de l’IMSD, en el marc d’aquest estudi internacional subvencionat pel Ministeri d’Educació del Japó i que està dirigit pel professor Manabu Kuroda, de la Universitat Ritsumeikan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *