L’Ajuntament de Mollet de Vallés ha format un seguit d’emprenedors per potenciar el seu negoci a través d’eines comunicatives 2.0 de baix cost. Amb aquest curs, l’Ajuntament reafirma la seva aposta per facilitar totes les eines que calguin als molletans i a les molletanes que volen emprendre un projecte. Així, entre el gener i l’octubre d’aquest any, s’han atès 1.122 emprenedors, un 25% més que en el mateix període de l’any passat. 

 A través del Servei d’Ocupació de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat aquesta curs amb el propòsit de formar als assistents a dissenyar i crear la pròpia web, millorar el bloc o com donar a conèixer el negoci a través de les xarxes socials de baix cost. Un dels participants al curs, Moisès Baño, l’ha valorat positivament ja que “m’ha donat una base tècnica per poder gestionar les xarxes socials perquè desconeixia el seu funcionament”.

Tot i tractar-se d’un dels cursos més extensos que el Servei d’Ocupació Municipal habitualment ofereix als emprenedors, tots els participants han expressat el seu desig que s’ampliï en el temps.

Un segon objectiu del curs ha estat crear sinergies entre els alumnes i els seus  negocis o projectes de negocis per compartir idees i crear col·laboracions a través de la xarxa. Un exemple és l’experiència que en pocs dies ja ha viscut Lourdes Nicolich, una altra participant al curs, qui explicava que “amb el meu nou bloc, en dos dies ja he superat el miler de visites”.

El curs s’ha creat  després de detectar les necessitats d’un ampli col·lectiu que volia emprendre un projecte.

Els participants han estat persones en situació d’atur o que estaven realitzant alguna activitat econòmica en una organització d’economia social, en règim general o autònoms, si n’eren socis.

La formació, de 30 hores de durada, ha estat impartida per la cooperativa Aposta i s’ha realitzat entre el 26 d’octubre i el 4 de novembre a Can Pantiquet.

 Atenció a emprenedors 2014-2015

Emprenedors atesos gener – octubre de 2014: 900

Emprenedors atesos  gener – octubre  de 2015: 1.122 (25% més que en el mateix període de l’any anterior)

 Empreses creades 2014-2015

De gener a octubre de 2014: 112

De gener a octubre de 2015: 122 (9% més que en el mateix període de l’any anterior)

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.