El servei municipal d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet ha posat en marxa un nou programa d’intermediació laboral que té per objectiu la inserció laboral d’un centenar de persones que es troben en situació d’atur.

Els col·lectius prioritaris d’aquest nou projecte són: persones majors de 45 anys, que portin més de 6 mesos inscrites ininterrompudament com a aturades; persones majors de 30 i menors de 45 anys, que portin més de 18 mesos inscrites ininterrompudament com a aturades; i persones menors de 25 anys, que portin un mínim de 12 mesos inscrites com a aturades i amb especials dificultats d’incorporació al mercat de treball.

Com a agència de col·locació col·laboradora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament de Mollet a través d’EMFO, valorarà el perfil professional dels participants, farà el seguiment de les candidatures i la preparació d’entrevistes laborals. Simultàniament, també es treballa activament per captar ofertes de feina i, a partir d’aquí, encaixar el perfil dels participants amb els llocs de treball requerits.

Des d’EMFO es destaca l’actitud dels participants com un factor clau a l’hora de participar al projecte, ja que la seva implicació és un factor fonamental per optimitzar la recerca de feina. En aquest procés, tindran el suport i recolzament de l’equip d’EMFO, amb qui faran regulars tutories de seguiment.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el  Servei Públic d’Ocupació Estatal. Les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina de Treball de Mollet (Avinguda de Burgos 51) o a les oficines d’EMFO, al carrer Riera número 7, 1a planta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.