Aquesta empresa municipal ha signat el contracte de venda d’una parcel·la situada a La Farinera, que activarà l’economia de la ciutat i permetrà la creació de prop de 130 llocs de treball.

La licitació, realitzada fa dos mesos, tenia com a objectiu promoure l’activació econòmica i la creació de llocs de treball en aquest espai de 2.157,05 m2. Amb aquesta venda, Mollet Impulsa continua amb la seva activitat de promoció econòmica i empresarial de la ciutat i creació de llocs de treball, ja que l’activitat que es generarà en aquesta parcel·la permetrà la creació de prop de 130 llocs de treball.

A més, segons l’equip de govern, aquesta adjudicació proporciona liquiditat a l’empresa municipal, fet que ajudarà a fer front a la sentència injusta del Tribunal Suprem que obliga a Mollet Impulsa a abonar als propietaris dels terrenys agrícoles expropiats a l’àmbit de La Vinyota un preu 10 vegades superior al preu just que es va estimar l’any 1995 per dedicar el sòl a equipaments públics i habitatge social.

 

EL JUTGE ACCEPTA EL CONCURS DE CREDITORS

Una altra actuació que ha portat a terme Mollet Impulsa per tal de fer front al pagament de la sentència és declarar-se en concurs de creditors. El passat 30 de juliol el jutge l’ha acceptat i això permetrà obrir una nova possibilitat d’acord amb els propietaris expropiats que se suma a les negociacions que s’estan fent entre l’empresa municipal i els propietaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.