Mollet inicia la revisió del padró municipal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engegarà a partir del 10 de març una campanya de revisió del padró municipal d’habitants que permetrà actualitzar o rectificar, si s’escau, les dades personals dels veïns i veïnes que consten en el padró municipal.

ajuntament mollet

Ajuntament de Mollet del Vallès.

A partir del 10 de març, i fins el 10 d’abril, s’enviarà una carta a tots els domicilis de la ciutat amb les dades de cada persona que figuren al padró per tal que coneguin l’estat de la seva inscripció i, si s’escau, que puguin comunicar possibles rectificacions, modificacions o baixes.

L’objectiu és actualitzar el padró per tal que coincideixi el màxim possible amb la realitat.

En el cas que s’hagin de fer modificacions, rectificacions o anunciar baixes, un cop rebuda la carta, hi ha temps per fer-ho fins el 6 de maig. En aquest cas caldrà dirigir-se personalment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) per comunicar i acreditar les variacions. La previsió és que padró incorpori els canvis a partir del setembre d’aquest any.

Aquesta campanya es fa en compliment del Reglament de Població i Demarcació territorial de les Entitats Locals segons el qual els ajuntaments han d’informar als veïns i veïnes, cada cinc anys, del contingut de les seves dades padronals i fer les gestions necessàries per tal que el padró s’ajusti el més possible a la realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *