Mollet inicia una campanya ciutadana per una ciutat més neta

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa una nova campanya de conscienciació ciutadana per tenir una via pública més endreçada i més neta.

En aquesta ocasió, s’enganxaran adhesius informatius als contenidors de les àrees de recollida de deixalles amb la finalitat de tenir una via pública més endreçada i neta.

Tal com afirma el regidor de Medi Ambient, Josep Garzón, “sovint ens queixem que la ciutat no és prou neta. Això no és per falta de neteja sinó perquè algunes persones no es comporten adequadament, abandonant deixalles fora de dels contenidors o deixant mobles i trastos vells al carrer”.

Per això, aquests adhesius informatius reforcen, per una banda, l’ús dels contenidors, no deixant cap deixalla fora d’aquests i, per l’altra banda, el servei de recollida de trastos vells a través d’un telèfon gratuït (900 720 648) que recull, sense cap tipus de cost, aquests trastos a domicili.

L’objectiu de la campanya és el manteniment de la via pública lliure d’escombraries i d’objectes en desús. A més també recorda que deixar-hi trastos està penalitzat amb sancions de fins a 3.000 euros.

One Response to Mollet inicia una campanya ciutadana per una ciutat més neta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *