Mollet licita les obres de la plaça d’Antoni Suñé i de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet

L’Ajuntament iniciarà la propera setmana el procediment de licitació de les obres de millora de la plaça d’Antoni Suñé, al barri de l’Estació de França, i les de reforç de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet.

L’objectiu de les obres que s’han de fer a la plaça és fer més amable l’entorn i treure el desnivell que hi ha actualment mitjançant unes rampes de pas que facilitaran la mobilitat al carrer Francesc Macià i a la plaça d’Antoni Suñé.

A més, també es farà una nova distribució dels elements de jardineria per tal de millorar el pas dels vianants, s’actualitzarà i renovarà la zona de jocs infantils i es millorarà el mobiliari urbà, concretament els fanals i la font que serà substituïda per una que sigui accessible a les persones amb mobilitat reduïda. El pressupost de l’obra és de 143.563,83 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució són dos mesos.

Pel que fa a les obres de reforç de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet, la tasca pretén fortificar l’estructura i consolidar les edificacions. A més, l’actuació tracta de reparar les cobertes per tal d’evitar el seu deteriorament. El pressupost és de 142.796,48 euros (IVA inclòs), amb un termini d’execució de sis mesos.

One Response to Mollet licita les obres de la plaça d’Antoni Suñé i de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *