Mollet liquida el pressupost 2014 amb 53.000 euros positius

Durant la sessió celebrada aquest dilluns 23 de març, es va donar compte al Ple de l’Ajuntament de l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’exercici 2014. Es tracta, segons el govern municipal, d’una liquidació que ha tancat amb un romanent de tresoreria positiu de 53.308,98 euros i que compleix amb tots els ràtios marcats per la legislació. Concretament, la ràtio  l’endeutament municipal és un 40% inferior al límit màxim que marquen l’Estat i la Generalitat.

En aquest sentit, l’equip de govern destaca que la liquidació positiva de l’exercici 2014 reflecteix una baixada del deute, mantenint en tot moment els serveis públics de la ciutat i incrementant la despesa destinada al foment de l’ocupació, el reforçament dels serveis socials i la promoció econòmica.

D’altra banda, i amb l’objectiu d’ajudar a les famílies més desfavorides, s’ha congelat per segon any consecutiu els impostos municipals, segons el govern. “Tot i així, la càrrega fiscal dels ciutadans de Mollet està per sota de la mitjana dels municipis de la província de Barcelona, concretament un 12,6% menys”, afegeixen.

Per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, aquesta liquidació positiva dels comptes de 2014 posen de manifest “el rigor i l’esforç que ha aplicat el govern municipal a l’hora de gestionar els recursos municipals, uns recursos que han prioritzat la generació d’ocupació i els serveis públics de la ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *