L’Ajuntament de Mollet començarà els treballs de millora del parc de Can Borrell per donar resposta a les peticions del veïnat. Les obres consisteixen en reformar l’espai de jocs infantils i condicionar l’entorn del torrent del Caganell al seu pas pel parc.

L’Ajuntament ha donat llum verda a les obres del parc de Can Borrell en resposta a les peticions del veïnat de la zona, que demanava una millora de la zona de jocs infantils i de l’entorn de la riera, que havia generat alguns episodis de males olors.

Les obres consistiran en la reforma de l’espai de jocs infantils, amb dues àrees diferenciades segons l’edat dels usuaris, una per a menors de sis anys i una altra per a infants a partir d’aquesta edat. També es renovaran elements de seguretat, com el paviment de cautxú per amortir les caigudes. Pel que fa als elements de joc, el més atractiu és la instal·lació d’una tirolina, un dels jocs que té més èxit al parc de les Pruneres.

TORRENT DEL CAGANELL

Foto rieraPel que fa al torrent del Caganell, les millores previstes serviran per reduir els episodis de males olors que provocaven les queixes del veïnat i permetran la integració paisatgística de la riera amb la resta del parc.

Mentre durin aquestes obres, que finalitzaran de cara a la primavera, les zones on s’estiguin efectuant les millores romandran tancades al públic per tal de garantir la seguretat dels usuaris, i la resta d’espais del parc que no estiguin afectats per les obres continuaran oberts al públic.

El resultat final representarà una millora urbana per a la ciutadania de Mollet del Vallès en general i per al veïnatge de l’entorn en particular.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.