Es tracta de càpsules pràctiques de dues hores de durada per aprendre el funcionament bàsic de l’ordinador i internet. (Foto: Ajuntament)

Es tracta de càpsules pràctiques de dues hores de durada per aprendre el funcionament bàsic de l’ordinador i internet. (Foto: Ajuntament)

Actualment l’ordinador és un aliat fonamental a l’hora de buscar feina, ja que permet accedir a una gran quantitat d’informació i d’ofertes. Per tal que tothom se’n pugui beneficiar, des dels serveis municipals d’ocupació (EMFO) s’organitzen periòdicament tallers d’informàtica bàsica aplicada a la recerca de feina.

Es tracta de les FlaixTIC, càpsules pràctiques de dues hores de durada per aprendre el funcionament bàsic de l’ordinador i internet. En total s’ofereixen cinc tallers de continguts diferents on els participants creen un correu electrònic, dissenyen el seu currículum en format digital i aprenen a navegar per internet, especialment en les pàgines destinades a la recerca de feina.

Les sessions de FlaixTIC es programen diferents dies de la setmana, en horari de matí i tarda. Les persones interessades poden demanar més informació i/o apuntar-se a les pròximes sessions presencialment a EMFO, al C/Riera 7, 1a planta, o trucant al telèfon 93 570 51 60.

D’altra banda, continua a l’abast dels ciutadans l’espai d’autoservei perquè tothom pugui optimitzar la recerca de feina: ordinadors amb connexió a internet, impressora, telèfon, etc. Aquests recursos estan disponibles a les instal·lacions d’EMFO de 8.30h a 19h, dilluns a divendres.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES DIGITALS

Les persones de més de 16 anys que vulguin demostrar els seus coneixements i habilitats en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació poden fer-ho a través de l’ACTIC.  Des d’EMFO s’informa i es dóna suport a les persones que vulguin realitzar la prova, que precisament també es pot fer a les instal·lacions d’EMFO, com a centre col·laborador ACTIC des de juliol de 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.