Mollet presenta al Saló “bizBarcelona” els casos d’èxit de reemprenedors

L’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO) de Mollet ha explicat l’èxit dels reemprenedors de Mollet que han adquirit el negoci que cedia un altra persona, en la 5a edició del saló d’emprenedors i empresaris “bizBarcelona” celebrat l’1 i 2 de juliol.

De fet, l’Ajuntament de Mollet segueix donant suport tant a les persones que volen cedir el seu negoci com a les que volen comprar un negoci viable que ja està en marxa.

Des dels serveis municipals d’ocupació s’ofereix assessorament tant a qui cedeix el negoci com a qui el reprèn pel que fa a: la llicència d’activitat, l’anàlisi de la viabilitat del negoci, l’elaboració del pla d’empresa, l’accés al finançament, el certificat de viabilitat, el contracte d’arres i el de compra-venda, i la tramitació electrònica de l’alta de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE), del Punt d’Atenció a l’Emprenedor.

Un cop s’ha fet efectiva la cessió del negoci, els reemprenedors segueixen rebent assessorament, suport per demanar subvencions i ajut pel que fa la difusió de l’empresa.

Des que fa un any i mig l’Ajuntament s’ha incorporat al Centre de Reempresa de Catalunya per impulsar la transmissió d’empreses, evitar el tancament de negocis i fomentar aquesta via d’emprenedoria, s’han atès a Mollet 48 reemprenedors, 19 cedents i s’han fet 12 cessions de negocis amb èxit. Unes xifres que situen Mollet com el 5è Centre de Reempresa amb millors resultats de tot Catalunya.

Totes les persones interessades en cedir una empresa o adquirir un negoci es poden adreçar als Serveis Municipals d’Ocupació, situats al C/Riera, 7, o bé posar-se en contacte a través del telèfon 93 570 51 60 o per correu electrònic a l’adreça info@emfo.cat

One Response to Mollet presenta al Saló “bizBarcelona” els casos d’èxit de reemprenedors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *