El regidor de joventut, Raul Broto, i el regidor d’aquesta àrea de l’anterior mandat, Josep Ramon Bertolín, han presentat les activitats adreçades als joves que es faran a Mollet entre l’1 de juliol i el 30 de setembre.

Des de l’Ajuntament, el que es pretén alhora d’oferir aquest seguit d’activitats és, com ha explicat el regidor Raul Broto, “combinar les ofertes purament lúdiques amb tallers adreçats a l’aprenentatge. Es a dir, oci però també formació”.

De la seva banda, el regidor de joventut de l’anterior mandat, Josep Ramon Bertolín, creu que el més important és “fer visibles les activitats que els joves fan a la ciutat“. També ha recordat que alhora de configurar el programa “l’Ajuntament proposa però també escolta les iniciatives que els hi fan arribar els diferents col·lectius de joves”.

Així el programa d’aquest Estiu Jove ofereix el Programa Èxit amb un cicle de tallers creatius i activitats pensades per millorar el rendiment escolar, el Programa Nouart, on es dona suport als joves artistes de Mollet, el Projecte Murart, que facilita el pintar grafits i murals a la ciutat, el Cicle Set Ciències, que engloba un cicle de ponències sobre innovació científica, o d’altres activitats com el Cicle “I love my computer”, Esports al ras o Suport a les Iniciatives juvenils.

I ELS DIVENDRES, QUÈ?

Una de les activitats més destacades de la programació d’estiu d’enguany s’emmarca dins el programa “i els divendres, què?” i té com a protagonista l’artista molletà Juan Pardo qui ha presentat el seu “Proyecto Beta, Íntims Mozart”. L’espectacle presenta un nou concepte de concert on es pretén intimar amb l’espectador i junts descobrir els draps bruts, les històries d’amor i les anècdotes més surrealistes dels grans compositors. Segons Pardo es pretén“apropar la música especialment a la gent jove barrejant música amb d’altres tipus d’arts escèniques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.