Mollet reclama a Endesa la retirada del pal del carrer Sant Jordi

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat a reclamar a la companyia Endesa que retiri o canviï d’ubicació el pal que hi ha situat a la vorera del carrer Sant Jordi número 30. Aquest pal està situat just al mig d’una vorera molt estreta impedint la mobilitat dels vianants, especialment els de mobilitat reduïda.

pal sant jordi

El pal impedeix el pas de vianants. (Foto: Ajuntament)

Recollint les queixes ciutadanes, sobretot dels veïns que viuen al carrer Sant Jordi, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat ha posar-se en contacte amb la companyia Endesa perquè retiri el pal situat al mig de la vorera, a l’alçada del número 30.

L’Ajuntament torna a recordar a la companyia que aquest pal impedeix el pas de vianants impossibilitant que, sobretot, ho puguin fer aquelles persones amb mobilitat reduïda o els que circulen amb carrets de nadons.

Davant el fet que els vianants, per poder passar per aquest tram de vorera, s’hagin de desplaça a la calçada, amb els riscos que això comporta, l’Ajuntament demana a la companyia Endesa que retiri aquest pal o l’ubiqui d’un altra manera que no impossibiliti el pas.

One Response to Mollet reclama a Endesa la retirada del pal del carrer Sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *