Mollet compra el primer pis que dedicarà a fins socials

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha signat el contracte de compra-venda del primer habitatge que compra l’Ajuntament i que es destinarà a lloguer social. Amb aquesta adquisició, el govern municipal referma el seu compromís per un habitatge digne, convertint habitatges buits procedents d’entitats bancàries en lloguer social.

pano-mollet

Imatge de Mollet del Vallès.

Amb la signatura de compra-venda d’aquest matí, l’Ajuntament adquireix un habitatge que es destinarà a lloguer social. Aquesta actuació materialitza la proposta que va fer el govern municipal a la sessió plenària del passat mes d’octubre en el qual es va aprovar una modificació pressupostària i de les bases d’execució del pressupost municipal per tal de poder adquirir habitatges després que l’Agencia Catalana de l’Habitatge informés a l’Ajuntament que tenia aquesta opció de compra.

L’adquisició d’aquest habitatge ha estat per un valor de 55.000 euros i es gestionarà a través del Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial per destinar-ho a lloguer social, posant a disposició d’aquelles famílies de Mollet amb dificultats una oferta d’habitatge digne i assequible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *