Mollet reforça el servei de bus urbà durant l’agost

Després que s’hagi detectat un notable augment de passatgers, i per tal de poder respondre a aquesta demanda, durant el mes d’agost, el servei del bus urbà es duplicarà. Així mateix, durant els dies de Festa Major, el servei serà gratuït fins la matinada.

Tenint  en compte l’augment d’usuaris que el servei de bus urbà està experimentant els darrers temps, l’Ajuntament de Mollet ha decidit reforçar la seva prestació. De fet, l’any 2014, es va tancar amb un increment d’usuaris del bus fins a arribar als 393.210 passatgers. Un altre indicador d’aquest increment és el nombre de viatgers per quilòmetre recorregut. En aquest cas, hores d’ara, Mollet se situa en 2’95 viatgers per quilòmetre, una xifra que ens situa al nivell de ciutats com Badalona o Manresa, que són les de major índex després de Barcelona.

Així mateix, durant els dies de la Festa Major, és a dir, del dissabte 15 al dimarts 18 d’agost, el bus urbà allargarà el seu horari per facilitar els desplaçaments per la ciutat. En acabar l’horari de funcionament habitual, el bus continuarà, de manera gratuïta, fins a la matinada, amb una freqüència de pas de 30 minuts.

D’altra banda, del dimarts 4 al dimarts 18 d’agost, els aparcaments de zona blava també seran gratuïts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *