L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha expressat la seva solidaritat amb la infermera afectada d’Ebola amb l’enviament d’un obsequi molt especial: una dona d’aigua, elaborada pels usuaris de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats i caracteritzada d’infermera.

Les dones d’aigua són un projecte artístic i artesà de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats que va néixer dins un taller d’artesania del Centre Ocupacional del Bosc i que posteriorment s’ha desenvolupat en col·laboració amb el Taller Alborada. Les dones d’aigua simbolitzen la força, la vida i l’energia de l’aigua, en forma de nina feta totalment a mà. Comprant aquests productes es col·labora amb la inserció laboral i social de persones amb discapacitat psíquica de la comarca. Aquestes obres d’artesania es comercialitzen a la botiga de l’Hospital, als centres de l’IMSD i a través d’internet.

Amb l’enviament de la dona d’aigua, l’alcalde expressa a Teresa Romero, per mitjà d’una carta, el seu desig que la sanitària es recuperi del tot i molts ànims per a ella i la seva família per superar el calvari que han hagut de passar i l’espectacle mediàtic i polític al qual han estat exposats.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.