La portera martorellesenca  Mónica Utrilla va proclamar-se, el passat 7 de març a Cornellà, campiona universitària de Catalunya de futbol sala amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La final, que va enfrontar la Pompeu Fabra contra el combinat de la Universitat Ramon Llull, va acabar amb empat a zero i es va decidir en el llançament de penals: “Em vaig combinar amb la meva companya un penal cadascuna i va ser ella qui en va parar un parell i seguidament una companya va marcar el penal que ens va donar la victòria”, explica Utrilla que va sortir d’inici i no va tenir gaire feina a la primera meitat: “Només una aturada d’un xut llunyà”, apuntava.

Pel que fa el funcionament del campionat universitari de futbol sala, primer es divideixen tots els equips de les universitats catalanes  en dos grups i es disputa una fase prèvia a mode de lligueta. Després de passar com a primeres de grup, les noies de la UPF van desfer-se del combinat de la Universitat de Barcelona a la semifinal (3-1).

El campionat assolit significa la classificació per l’estatal, un torneig que les campiones de les diferents comunitats autònomes disputaran del 7 al 10 de maig a Jaén: “Pinta bastant difícil, ens trobarem amb equips molt competitius com la Universitat d’Alacant que també és equip de la màxima categoria estatal federada”, explica Utrilla que encara aquests partits amb molta il•lusió: “Tot i que és un equip que ha guanyat  moltes finals, és el meu primer campionat i estic molt il•lusionada”.

Mónica Utrilla ha començat aquest curs el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport al Tecnocampus de Mataró, un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Leave a Reply

Your email address will not be published.