Les escoles de primària de Montmeló tornaran a tenir quatre línies d’aules pels infants que comencin la seva escolarització a P3 el curs vinent. La resolució va ser comunicada ahir 28 de febrer a la Regidoria d’Educació.

Segons aquesta notificació dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental, es recupera una línia de P3 pel curs vinent 2018-2019. L’oferta de places serà, doncs, de dues línies a l’Escola Sant Jordi i dues línies a l’Escola Pau Casals.

Un cop aplicat el percentatge de la taxa de matriculació,
el municipi passa a tenir quatre línies de P3.

Aquesta resolució definitiva ha estat conseqüència d’un petit augment en les xifres d’infants empadronats al nostre municipi durant les darreres setmanes, fins a arribar a la xifra amb la qual Serveis Territorials justificava la recuperació del quart grup.

L’Ajuntament va notificar fa una setmana al Departament, mitjançant certificat d’empadronament, l’augment dels infants empadronats a Montmeló i, un cop aplicat el percentatge de la taxa de matriculació, Montmeló passa a tenir quatre línies de P3.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la implicació de tota la comunitat educativa del nostre municipi rebutjant la pèrdua d’una altra línia i reivindicant una reducció de les ràtios a l’escola pública, especialment a infantil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.