Oferta publica habitatgeL’Ajuntament de Montornès ha posat fil a l’agulla per crear un parc d’habitatges de titularitat pública que pugui utilitzar per a lloguer social i altres necessitats d’habitatge.

La intenció és dedicar els 170.000 euros d’aquesta primera convocatòria a la compra d’habitatges en alguns carrers i places de Montornès Nord, donades les característiques especials dels edificis i la problemática social existent.

Les zones escollides són: el carrer del Nou d’Abril (del número 1 al 32); la plaça del Sud (del número 1 al 7); la plaça del Poble (del número 1 al 14); la plaça del Primer de Maig (del número 1 al 8); la plaça de l’Autonomia (del número 1 al 9) i el carrer de les Tres Creus (número 2).

D’acord amb les bases, l’Ajuntament pagarà un màxim de 35.000 euros per habitatge, amb els impostos exclosos. L’adjudicació del contracte s’efecturarà pel procediment obert a la proposició més avantatjosa. A més de l’oferta económica, es tindrà en compte l’adequació arquitectónica, l’estat de l’edifici i l’habitatge, i altres aspectes com l’accessibilitat i l’eficiència energética.

La documentació per prendre part en la licitació es pot presentar a la Secretaria General de l’Ajuntament abans de les 14 h, del 19 de gener.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.