El mes de març, Montornès del Vallès es converteix en el poble del còmic amb un seguit d’activitats que giren entorn a aquesta temàtica.

Les activitats comencen aquest divendres a Can Saurina amb la taula rodona “La vitalitat del còmic avui” que servirà per inaugurar l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català”. La taula rodona debatrà la situació actual del còmic i comptarà amb l’artista Jordi Riera, el dibuixant Victor Ibáñez i el referent de la temàtica a la Biblioteca Jorge Martínez. La il·lustradora i professora d’art Marta Prior conduirà la taula.

La mostra “Vinyetes: Història del còmic en català” es podrà veure fins al 17 de març a la sala d’exposicions de Can Saurina. A més, el 7 i 15 de març es faran visites guiades explicatives. Fes la teva reserva a montornes@cpnl.cat o al telèfon 93 572 17 19.

SORTEIG D’UN LOT DE CÒMICS

Totes aquelles persones que visitin l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” poden participar en el sorteig d’un lot de còmics. Disfressa’t de superheroi o superheroïna amb la roba que hi ha al despatx número 2 de Can Saurina, fes-te una foto al photocall, penja-la a Instagram i digues quin és el teu superpoder amb l’etiqueta #CòmicMontornès i esmentant a la @biblioteca_de_montornes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.