Montornès ja prepara la 3a edició de ‘La Remençada’

Ja han començat els assajos del musical històric de Montornès del Vallès. En aquesta edició, s’han introduït petits canvis en algunes escenes de l’espectacle i s’han creat algunes cançons noves amb la finalitat d’augmentar el dinamisme teatral de l’obra.

El mossen Benedicte i el senyor feudal, dos dels "dolents" de 'La Remençada' (Juny 2015)

El mossen Benedicte i el senyor feudal, dos dels “dolents” de ‘La Remençada’ (Juny 2015)

Una cinquantena de persones han assistit al primer assaig de La Remençada, una obra teatral creada i escrita per l’escriptor local Xavier Bertran interpretada per veïns del poble i que narra la revolta dels pagesos catalans contra el feudalisme al segle XV.

El musical, que es representa als carrers del municipi al mes de juny, arriba enguany a la seva tercera edició. Segons les dades de l’organització, a les dues primeres han participat entre 500 i 600 persones que han desenvolupat tasques d’allò més variades: interpretació, organització, perruqueria, vestuari i atrezzo, entre altres.

Per a aquesta edició, s’han introduït petits canvis a diferents escenes i creat un seguit de cançons noves amb la finalitat d’augmentar el dinamisme teatral de l’obra.

UN PROJECTE TEATRAL POPULAR

La Remençada rep una subvenció de l’Ajuntament i amb aportacions externes per poder fer front a despeses com el lloguer dels equips sonors o el muntatge dels escenaris.

És per això que, a banda d’actors, actrius i figurants, la iniciativa requereix de l’ajut econòmic de persones que hi vulguin col·laborar com a socis i sòcies. A més, nombroses entitats, comerços i empreses del territori hi donen suport.

Web de La Remençada: http://www.laremencada.cat

Text i fotos: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Montornès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *