Imatge dels terrenys reservats per a la construcció del Centre de Dia. (Foto: Setdies.cat)

Imatge dels terrenys reservats per a la construcció del Centre de Dia. (Foto: setdies.cat)

L’Associació de Veïns Montornès Centre ha recollit 2.500 signatures a favor de la construcció del Centre de Dia que fa anys que està projectat en uns terrenys de Montornès Nord. Es dóna la circumstància que l’Ajuntament va rebre de la Generalitat un avanç de la subvenció, però va destinar els diners a altres actuacions.

Els promotors de la iniciativa tenen previst presentar al Parlament un escrit per tal que es debateixi la qüestió, que ara sembla estar estancada per manca de pressupost. El proper dia 27, a les set de la tarda, hi ha convocada una reunió a la sala Pintor Mir per debatre i consensuar el text que es portarà al Parlament. Hi estan convidats totes les entitats i partits polítics del municipi, així com tots els ciutadans.

Segons Paco Moncalvo, president de l’AAVV Montornès Centre, l’equip de govern no ha demostrat fins ara massa interès en les reivindicacions veïnals que s’han portat a terme. Des de l’entitat s’assegura que han convidat a l’Ajuntament a unir-se a la seva demanda i així fer mes pressió en l’objectiu d’aconseguir que la construcció del Centre de Dia sigui una realitat el més aviat possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.