Montornès reorganitza el cartipàs municipal

En la sessió del 4 de desembre, el Ple va aprovar la modificació de l'acord d'organització municipal per al mandat 2011-2015.

La renuncia de José Luís Campos com a regidor per motius personals i la incorporació de Carlos Conesa al govern han comportat canvis en l’organització municipal.

Les responsabilitats de José Luís Campos, extercer tinent d’alcaldia i regidor delegat de l’Àrea del Territori,  han estat repartides entre els membres de l’equip de govern. Així Carlos Conesa és titular de Via Pública i Disciplina Urbanística, i regidor dels barris de Can Coll –Manso Coll i Vinyes Velles– Manso Calders. Juan José Fernández, segon tinent d’alcaldia, assumeix Seguretat Ciutadana i Convivència, i Obres i Projectes.

Miguel Angel Bueno, cinquè tinent d’alcaldia, substitueix a Campos en Cooperació Internacional i assumeix Medi Ambient i Sostenibilitat, responsabilitats fins al moment de de M. Rosa Vinyallonga que passa a ser 4a tinenta d’alcaldia i regidora delegada de l’Àrea de Territori.

Finalment l’alcalde, José Antonio Montero, s’ha reservat les competències d’Urbanisme, Protecció del Sol i l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *