Mossèn Sergi González serà rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Corró d’Avall

Sergi González en la seva presentació el 2012. (Foto: Ajuntament)

Sergi González en la seva presentació el 2012. (Foto: Ajuntament)

El passat 29 de juny, tal i com fa cada any, el Bisbat de Terrassa va anunciar nomenaments. Entre aquests hi ha el nomenament parroquial de mossèn Sergi González Ferreiro, que fins ara era administrador parroquial però que serà nomenat rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Corró d’Avall, un càrrec que entrarà en vigor l’1 de setembre d’aquest any.

El nomenament no comportarà cap canvi significatiu per a la parròquia de Corró d’Avall, però assegurarà la permanència de mossèn Sergi González per als propers 10 anys. El mossèn s’ha mostrat satisfet amb la notícia i destaca la seguretat que implica aquesta estabilitat tant pel càrrec com pel període de temps que comporta.

CONSELLS PARROQUIALS A CORRÓ D’AVALL

Un cop formalitzat el nomenament, mossèn Sergi González nomenarà un Consell parroquial i un Consell d’economia per a la seva parròquia que estaran formats per feligresos i feligreses i que iniciaran l’activitat a partir de setembre.

Mossèn Sergi González va ser presentat a la parròquia de Santa Eulàlia el 21 d’octubre de 2012. Des de llavors ha estat l’administrador parroquial de l’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall i, fins fa poc, també fa les misses de l’eslgésia de Santa Maria de Llerona, tot i que és una parròquia administrada pel diaca adscrit a Santa Maria de Llerona i Sant Esteve de la Garriga, J.M. Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *